THAI FUSION

THAI FUSION Voor de lekkerste Thaise gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3593 beoordelingen
14 jul 2020 om 13:52 Lekker lekker zeker voor herhaling vatbaar.
14 jul 2020 om 7:17 Voor de eerste keer slecht eten bij Thai fusion. Geen smaak en waterig. Misschien is de chef veranderd? We hope not :( het is geen authentiek Thais meer zoals we gewend zijn van ze helaas
13 jul 2020 om 22:04 Green chicken curry and starters were fantastic; fish and tofu dish could have been a lot better. Fast and reliable delivery
13 jul 2020 om 8:01 De rijst was overkookt, té papperig. Saucen en gerechten verder wel oké, maar niet denderend.
10 jul 2020 om 0:05 Heel erg lekker
7 jul 2020 om 23:43 Lekker
7 jul 2020 om 3:51 I can't remember the last time I had food this bad. Tasteless wonton soup, salad had the whitest chicken I've ever seen, potato peanut salad was old French fries in cheap sate sauce and melon coconut dessert just sad :( curry was edible but no rice; 48€.
5 jul 2020 om 21:05 De smaak van de gerechten viel enorm tegen, groentes smaakten naar plastic. De vis (in deeglaag) was soggie en de groene curry stonk Had gezien de 4.5 sterren rating op de website van thuisbezorgd veel beter verwacht.
4 jul 2020 om 19:13 Heerlijk eten! Prima service
4 jul 2020 om 16:58 Lekker!!
4 jul 2020 om 13:08 Op tijd bezorgd en meer dan genoeg; grote porties, vers en smaakvol
2 jul 2020 om 18:42 Lekker